wij bellen u

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug!tm7_22

header_integration services small

Toepassingen

Zolang als bedrijven bezig zijn om hun processen te ondersteunen met IT-systemen, blijkt dat er niet één situatie is wat door één systeem afgedekt kan worden. In de tijd dat ERP systemen furore maakten, dacht men dat zo’n ‘allesdekkend’ systeem wél bestond. Inmiddels weten we dat de wereld zo snel verandert, dat het essentieel is om niet alleen puur vanuit functionaliteiten te denken, maar ook vanuit processen. Echter, de bekende ERP systemen kunnen daarin niet zomaar mee. Zelfs de meeste oplossingen die bedacht zijn met betrekking tot procesmanagement, missen het vermogen om automatisch aan de functionele systemen te koppelen en zijn zeer complex in gebruik. Dat maakt dat deze systemen te log zijn om aan de huidige eisen van snelle verandering te voldoen.

E2E Bridge heeft vrijwel alles dat automatisch mogelijk is, daadwerkelijk geautomatiseerd. Het is breed inzetbaar en wordt begrepen door zowel business-, IT- als operations mensen. Daardoor is het voor iedereen makkelijk en snel in gebruik, begrijpelijk en kan het met vrijwel alle bekende systemen omgaan. Allerlei processen, groot of klein, eenvoudig of complex, profiteren van de uitstekende basis voor foutloze communicatie die de grafische modellen bieden.

Toepassingsgebieden van Integration Services (E2E) omvatten Business Process Management, Business Process Improvement, Business Intelligence, Process Execution, Process Automation, systeemintegratie en veel meer. Het systeem E2E Bridge, dat TM7 exclusief in Nederland implementeert, wordt met name toegepast in de financiële sector, in productiebedrijven, retail, dienstverlening, bij uitgeverijen en bij centrale, regionale en lokale overheden.