Nieuws

wij bellen u

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug!tm7_22

tm7-it-innovators-colors_small
Archief-innovatie door Classificeren en automatisch metadateren

Automatisch metadateren met taaltechonolgie de voor en nadelen, de presentatie van René van Koppen, senior adviseur bij TM7, tijdens de dag van de Digitale Duurzaamheid. Lees hier meer.

AI Symposium “the three laws Ethics of ai”

Ir. Danny Lie geeft een presentatie over taaltechnologie op het USCKI Incognito congress “The three laws Ethics of AI”

CARP Services update

De Carp taaltechnologie webservices ondersteunen nu ook andere formaten zoals HTML, XML, Microsoft Office, PDF etc. Lees hier meer.

Google moet verouderde informatie wissen, kan pseudonimiseren helpen?

Volgens het Europese Hof van Justitie hebben internetgebruikers soms het ‘recht om vergeten te worden’ door Google. Links naar verouderde, irrelevante informatie moeten daarom uit de zoekresultaten worden verwijderd.  Meer… De vraag  om te anonimiseren is niet nieuw. Deze vraag is bij Carp Technologies gekomen en is de Carp Anonimiser – pseudomiser applicatie ontwikkeld. Lees […]

University of Michigan

Op 11 december heeft TM7 de Carp taaltechnologie gedemonstreerd aan verschillende faculteiten waaronder de faculteit van Prof. David Brophy en van Prof. Richard Bagozzi.

Verdion de nummer 1 parkeerapplicatie in de Cloud!

De IT-innovators van TM7 zijn al jaren werkzaam in het domein van de parkeervergunningen. Egbert Van de Coevering, directeur bij TM7: “Naast verschillende andere applicaties hebben wij nu de eerste echte Cloud applicatie voor het geheel digitaal verstrekken en

Verdion, de eerste echte Cloud applicatie

De IT Innovators van TM7 zijn al jaren werkzaam in het domein van de parkeervergunningen. voor het geheel digitaal verstrekken en administreren van 

Nov 2013 – Verdion op de beurs

De IT Innovators van TM7 komen naar buiten met de eerste echte Cloud applicatie voor parkeervergunningen Op 28 november vindt in Houten de beurs “verkeer en mobiliteit” plaats. Verdion is daar bij op stand nr 2.051.

Okt. 2013 – Nieuw adres TM7

TM7 verhuist per 6 november 2013. Onze nieuwe locatie wordt: Munsterstraat 9 7418 EV Deventer Hoewel we er natuurlijk alles aan doen om hinder te voorkomen, kan het zijn dat we gedurende deze periode minder makkelijk te bereiken zijn. Na de verhuizing bent u van harte uitgenodigd om onze nieuwe kantoorruimte te komen bekijken.

Sept 2013 – Nikon Europe sluit E2E aan op hun SAP-infrastructuur

Veel gevestigde bedrijven worstelen met het probleem hoe ze op adequate wijze hun bestaande indirecte offline distributie- en verkoopkanalen verleggen naar direct sales online. Ook Nikon Europe werd met dit it-vraagstuk geconfronteerd. Door de inzet van slimme middleware zoals E2E als buffer, kon de bestaande SAP-infrastructuur succesvol worden gecombineerd met moderne e-commercesoftware.

Juni 2013 – TM7 Gold Sponsor tijdens eerste SDA Conference

Op 29 mei jl. waren wij als Gold Sponsor aanwezig tijdens de eerste editie van Software Development Automation Conference (SDA) in Amsterdam. Een conferentie voor iedereen die meer wil weten over het automatiseren van softwareontwikkeling.

Mei 2013 – Nieuwe website en huisstijl voor TM7

Door de aankoop van het meerderheidsbelang  in Carp Technologie zit TM7 in de lift.

Mei 2013 – TM7 koopt meerderheidsbelang taaltechnologiespecialist Carp Technologies

TM7 heeft in de afgelopen jaren samenwerking gevonden met gerenommeerde IT-bedrijven zoals het Zwitserse E2E.

April 2013 – Google koopt internetnieuwsdienst Wavii

Softwaregigant en internetzoekmachine Google heeft de internetnieuwsdienst Wavii gekocht.

Maart 2013 – Yahoo neemt nieuwsapp Summly over

Yahoo heeft een grote som geld neergelegd voor de techniek van de applicatie Summly, een mobiele nieuwsapp uit Engeland.