wij bellen u

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug!tm7_22

tm7_03

Ontdek de mogelijkheden van taaltechnologie!

tm7_07

Ontleed een zin

De Parser geeft een kijkje onder de motorkap van onze software, maar is ook nuttig voor leerlingen die graag op de computer willen oefenen met zinsontleding

tm7_11

Raak geïnspireerd

Inspiratie nodig? Voor een brainstorm, analyse of journalistiek stuk bijvoorbeeld? Wanneer u een woord of onderwerp invult, worden er associaties getoond.

tm7_19

Bepaal entiteiten

De Identifier bekijkt de inhoud van een tekst en toont de rol van een persoon of entiteit binnen een tekst. Zoals ‘verdachte’ en ‘getuige’ in het geval van het Openbaar Ministerie.

tm7_27

Vat tekst samen

Met de Summarizer krijgt u met één druk op de knop een zogenaamde indicatieve samenvatting van een tekst in het door u gewenste aantal woorden.

tm7_09

Analyseer teksten

De Classifier is uniek t.o.v. andere software en analyseert welke woorden uit een document op basis van de gewenste categorie het meest markant zijn.

Search by Example – TryIt

Search by Example

Met “Search by Example” kan eenvoudig gezocht worden naar artikelen gebaseerd op een tekstvoorbeeld, geen gedoe meer met het typen van afzonderlijke zoekwoorden!

Inspireer en raak geïnspireerd

De mogelijkheden van taaltechnologie zijn enorm voor toepassingen door professionals in sectoren zoals Gezondheid, Recht en Marketing/Reclame.  De demo’s op deze Playground vormen slechts een greep uit de toepassingsmogelijkheden en zijn bedoeld om iedereen te laten ontdekken wat taaltechnologie voor hen kan betekenen. Wij lichten u graag in over alle overige toepassingsmogelijkheden. Heeft u tips en ideeën voor andere toepassingsmogelijkheden van de demo’s, of wilt u een vraag stellen? Wij horen ze graag. Neem contact met ons op of deel uw tips en ideeën via het invulveld links op uw scherm.