wij bellen u

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug!tm7_22

tm7-it-innovators-colors_small

Verdion de nummer 1 parkeerapplicatie in de Cloud!

De IT-innovators van TM7 zijn al jaren werkzaam in het domein van de parkeervergunningen.
Egbert Van de Coevering, directeur bij TM7:

“Naast verschillende andere applicaties hebben wij nu de eerste echte Cloud applicatie voor het geheel digitaal verstrekken en administreren van parkeervergunningen online. Verdion van VERgunningenDIgitaalONline staat in een private Cloud onder Nederlandse wetgeving en biedt álle aanvragers van parkeervergunningen de mogelijkheid om via het internet zelf de parkeervergunning aan te vragen. Voorbij is daarmee de gang naar de balie van het parkeerservicebureau en het gesleep met documenten om dát te bewijzen wat de overheid al lang weet.”

Hoe werkt deze “Cloud-oplossing dan? Egbert vervolgt:
“Aanvragers loggen in met de eigen DigiD en door koppelingen met BVBSN en RDW wordt de benodigde informatie direct opgehaald en gebruikt om de aanvrager door het aanvraagproces te loodsen. Deze koppelingen met DigiD, BVBSN, RDW zijn standaard in Verdion. Een koppeling met Ogone (voor o.a. iDeal) maakt het mogelijk om direct af te rekenen. Door de digitale registratie kan de vergunning online geregistreerd worden en is de aanvrager verzekerd van een rechtmatige parkeerplaats. Koppelingen ten behoeve van de handhaving zijn ook aanwezig. De IT-innovators zijn er in geslaagd een applicatie te ontwikkelen, waarvan de basis door alle gemeenten en of parkeerbureaus tegelijk gebruikt kan worden. Hierdoor zijn individuele vergunningsvarianten beschikbaar voor alle deelnemende gemeenten en of parkeerservicebureaus.”

En de veiligheid van deze Cloud-oplossing?
“Er is zeer veel aandacht voor de veiligheid geweest bij de ontwikkeling. De security hebben we uitgebreid en zeer kritisch meegenomen in alle stappen. Iedere deelnemer heeft een eigen repository met de eigen data. Anderen komen daar niet bij. Ook is er veel aandacht besteed aan het beheerdersdeel; beheerders van de gemeenten en/of parkeerbedrijven kunnen het proces van de verschillende vergunningssoorten zelf vormgeven in de grafische procesontwerper. DIY in
optima forma. Dankzij de private Cloud biedt Verdion de voordelen van
een inhouse applicatie zonder de technische lasten. Altijd staat de nieuwste
versie online.”

En hoe zit het commercieel? Daar is Egbert duidelijk over:
“Net zo simpel als de applicatie Verdion zelf is: er wordt een klein bedrag
per vergunning all-in berekend. Verdion kent geen complexe structuren ten
aanzien van abonnement, looptijd of opzeggingen. Verdion wordt gebruikt
zolang als nodig is.”

Voor meer informatie kunt u bellen naar +31(0)85 210 1025 of mailen naar verdion@tm7.nl. Wij staan u graag te woord!

Simpel, veilig en voordelig online parkeervergunningen beheren? Klik hier.